Offerte aanvragen

Over ons

Bouwcursus & Training Noord-Holland is een gezamenlijke onderneming van Bouwmensen Kennemerland Zaanstreek-Waterland BV en Espeq Plus BV. In BCTNH is onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen gebundeld. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Wilt u een passend advies of offerte voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Bert Hulshof, scholingsadviseur (06-57280947 – scholingsadvies@bouw-cursus.nl) of met Jacqueline Beentjes (backoffice – info@bouw-cursus.nl – 072-5763039).

Wij hebben op alle locaties compleet ingerichte cursusruimtes met alle benodigde digitale apparatuur. Daarnaast natuurlijk werkplaatsen waar het nodige in praktijk kan worden gebracht. Een bijzondere vermelding voor onze opleidingsbouwplaats in Velsen-Noord, bijzonder geschikt voor zeer realistische BHV trainingen in een echte bouwomgeving. Maar ook de plek waar onze steigertrainingen worden gegeven en waar op hoogte geoefend kan worden met veiligheidsmiddelen voor op het dak.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. Op alle locaties wordt een uitstekende lunch verzorgd en kan er gedurende de dag koffie, thee en fris worden gebruikt. Indien gewenst is zelfs een warme maaltijd geen probleem.