Offerte aanvragen

Nieuws

06 - Nov

๐˜‰๐˜๐˜ รฉ๐˜ฏ 112, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ! Dat is dit jaar het thema van de ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—›๐—ฉ.

Wat er ook gebeurt: de รฉรฉrste minuten bij een ongeluk zijn cruciaal voor het slachtoffer. Natuurlijk bel je 112 en komt er zo snel mogelijk professionele hulp.
Maar wat je in die eerste minuten doet om iemand te helpen, dit kan een kwestie zijn van misschien wel leven of dood. Hoe handel jij?

Wij bieden BHV cursussen en herhalingscursussen aan op onze locaties in: Velsen-Noord, Heerhugowaard en Zaandam.

Nieuwsgierig naar ons aanbod of realiseer jij je dat je ook weer een herhalingscursus of zelfs wel een BHV cursus nodig hebt? Neem een kijkje op onze site: https://bouw-cursus.nl/noordholland/cursussen/

10 - Oct

Geslaagde cursus: basis praktijkinstructie stucen

Vorige week was het bedrijvig in Velsen-Noord want bij elke dag vond de ๐—•๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ป cursus plaats!

De deelnemers waren dit keer voornamelijk werknemers die bij Woningbedrijf Velsen de reparaties in de woningen uitvoeren.

Tijdens deze cursus werd er vooral geleerd welke soorten stuc er zijn en wanneer je deze toepast, hoe je het maakt en natuurlijk hebben ze geleerd hoe je het moet aanbrengen.
De werknemers van Woningbedrijf Velsen zullen door deze cursus niet hele woningen gaan stucen maar kunnen nu wel kleine stukjes aanpakken en hoeven niet meer een stucadoorsbedrijf in te huren.

Maar wie wรฉl voornemens is om een groot deel van zijn woning te gaan stucen is MarckReus.
Eigenlijk zou zijn vrouw Eline (ja, je leest het goed) de cursus gaan volgen maar nu zij hoogzwanger is moest Mark er toch aan geloven. Mark en zijn vrouw Eline hebben een opknap huis gekocht en willen zelf een aantal ruimtes in de woning gaan stucen. Een super stoere uitdaging, zeker als in eerste instantie Eline de cursus wilde volgen en de woning zou gaan stucen!

Wij wensen Mark en Eline maar ook alle deelnemers van Woningbedrijf Velsen ontzettend veel succes!

 

 

12 - Jul

Certificaat verplicht voor PUR en Diisocyanaten vanaf 24 augustus 2023!ย 

Misschien staat het al op de to do list en misschien nog niet. Maar voor je het weet is het zover..
Want vanaf 24 augustus a.s. is het voor iedere werknemer die met PUR werkt verplicht om een speciale training te hebben gevolgd om hiermee te werken!

Waarom?
In PUR-schuim zitten diisocyanaten. Dit zijn gevaarlijke stoffen die onder andere astma kunnen veroorzaken.
Daarom is het vanuit Europese REACH-wetgeving vanaf 24 augustus 2023 verboden om met producten te werken die meer dan 0,1% ย diisocyanaten bevatten zonder daar een speciale training voor gevolgd te hebben.

Toolbox BCTNH
Omdat leveranciers van PUR helaas niet of nauwelijks tijd hebben om deze training te geven biedt BCTNH hiervoor een speciaal op maat gemaakte toolbox aan!
Belangrijk! Wanneer er na 24 augustus a.s. een controle plaats vindt en er wordt gewerkt met PUR zonder certificaat kan er een fikse boete opgelegd worden..

De toolbox meeting wordt gegeven door Bert Hulshof en duurt +/- 1,5 uur waarbij het doel is dat elke kandidaat met een 5 jaar geldig certificaat naar huis gaat.
Wil jij ook een toolbox verzorgd door Bert? Neem dan contact met hem op via: 06-57280947 of mail naar info@bouw-cursus.nl.

 

19 - Jun

Nieuwe data beschikbaar voor PAGO’s

Het is weer mogelijk om medewerkers aan te melden voor een PAGO keuring in het najaar. In Zaandam is nog ruimte op 4 en 17 oktober en in Heerhugowaard op 3 en 16 oktober. Interesse of andere vragen over de PAGO’s (al dan niet in combinatie met een training)? Neem dan contact op met Bert Hulshof via scholingsadvies@bouw-cursus.nl of bel 06-57280947.

Meer informatie over de PAGO’s vindt u hierย 

29 - May

Inschrijving Aannemersopleiding open!

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de KOB aannemersopleiding. Heb je niveau 4 bouwkunde dan kan je in 3 jaar je aannemersdiploma halen. Met een niveau 3 opleiding start je met de module Techniek. Je hebt 1 lesavond per week en daarnaast nog ca een avond thuisstudie. De lessen worden gegeven aan de W.M. Dudokweg 66 in Heerhugowaard (het Espeq gebouw). Interesse? Klik dan snel hier.