Offerte aanvragen

Home

Cursussen, Trainingen & Advies

Voor de bouw & infra in Noord Holland

Organisatie en communicatie

Arbo en
veiligheid

Groei in vakmanschap

Steigerbouw

PAGO / DIA

Uitgelichte cursussen

Bouwcursus-training_Stijlelement
    BEKIJK CURSUS

Het laatste nieuws

Bouwcursus-training_Stijlelement
24 - Mar

Inschrijving Aannemersopleiding open!

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de KOB aannemersopleiding. Heb je niveau 4 bouwkunde dan kan je in 3 jaar je aannemersdiploma halen. Met een niveau 3 opleiding start je met de module Techniek. Je hebt 1 lesavond per week en daarnaast nog ca een avond thuisstudie. De lessen worden gegeven aan de W.M. Dudokweg 66 in Heerhugowaard (het Espeq gebouw). Interesse? Klik dan snel hier.

10 - Jan

Steigerbouwcentrum Noord-Holland

Enige tijd geleden is de Richtlijn Steigers geactualiseerd. Daarmee dient zich ook een nieuwe scholingsstructuur aan die tegenwicht biedt aan de valse certificaten die momenteel in omloop zijn.
De nieuwe structuur geldt voor iedereen die steigers monteert en is sinds 1 januari 2017 in werking.
In de richtlijn steigers staan nu nieuwe eindtermen die nadrukkelijker inspelen op de praktijk en de eisen van vandaag.

De functies zijn dan ook anders ingevuld. In de nieuwe versie wordt nu een onderscheid gemaakt tussen hulpmonteur, monteur, 1e monteur en voorman.

Wij bieden de mogelijkheid om vakbekwaamheid te verwerven en aan te tonen, door het behalen van een persoonscertificaat. Deze opleiding concentreert zich op de theoretische en praktische techniek van de steigermontage.
De examens dienen zowel een oordeel te geven over de theoretische kennis als de praktische vaardigheid van de kandidaten. In de nieuwe eind- en toetstermen spelen ook gedragscomponenten een belangrijke rol. De branche stelt echter als voorwaarde dat de examens worden afgenomen onder het regime van persoonscertificering volgens ISO 17024. Om de kwaliteit van de certificering, de onafhankelijkheid en de uniformiteit van certificering te garanderen, wordt gewerkt met DNV-GL
Wij beschikken in Noord-Holland over een prachtige locatie die de bouw volledig nabootst en de praktijksituaties nog realistischer maakt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele nieuws en aanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Loading

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW