Offerte aanvragen

Home

Cursussen, Trainingen & Advies

Voor de bouw & infra in Noord Holland

Organisatie en communicatie

Arbo en
veiligheid

Groei in vakmanschap

Steigerbouw

PAGO / DIA

Uitgelichte cursussen

Bouwcursus-training_Stijlelement

Het laatste nieuws

Bouwcursus-training_Stijlelement
11 - Oct

Start opleiding (assistent-)uitvoerder in november

In november starten in Zaandam twee mooie opleidingen voor (assistent-)uitvoerder:

Start 18 november 2021, opleiding Meewerkend/Assistent Uitvoerder B&U in Zaandam
Wil jij je ontwikkelen van timmerman/voorman naar meewerkend/assistent uitvoerder? Met deze opleiding maak je de praktische vertaalslag naar je eigen werkomgeving. Leer plannen, het werk bewaken, tekening lezen, medewerkers aansturen en optimaal communiceren.

Start 24 november 2021, opleiding Uitvoerder B&U Kleinschalige Bouw in Zaandam
Ben jij toe aan een volgende stap naar uitvoerder en wil je zelfstandig kleinschalige onderhouds-, renovatie-, verbouw- en nieuwbouwprojecten uitvoeren en begeleiden. Of doe je dit al, maar heb je behoefte aan (meer) tools?
In deze opleiding worden de belangrijkste taken van de uitvoerder behandeld en geoefend. Er wordt gestart met bestek en tekeningen en gedurende de opleiding wordt het hele bouwproces tot en met oplevering doorlopen. Dat alles via een praktische vertaalslag naar het project in je eigen werkomgeving.

Meer informatie over deze opleidingen vindt je hier.

16 - Jun

Steigerbouwcentrum Noord-Holland

Enige tijd geleden is de Richtlijn Steigers geactualiseerd. Daarmee dient zich ook een nieuwe scholingsstructuur aan die tegenwicht biedt aan de valse certificaten die momenteel in omloop zijn.
De nieuwe structuur geldt voor iedereen die steigers monteert en is sinds 1 januari 2017 in werking.
In de richtlijn steigers staan nu nieuwe eindtermen die nadrukkelijker inspelen op de praktijk en de eisen van vandaag.
De functies zijn dan ook anders ingevuld. In de nieuwe versie wordt nu een onderscheid gemaakt tussen hulpmonteur, monteur, 1e monteur en voorman.

Wij bieden de mogelijkheid om vakbekwaamheid te verwerven en aan te tonen, door het behalen van een persoonscertificaat. Deze opleiding concentreert zich op de theoretische en praktische techniek van de steigermontage.
De examens dienen zowel een oordeel te geven over de theoretische kennis als de praktische vaardigheid van de kandidaten. In de nieuwe eind- en toetstermen spelen ook gedragscomponenten een belangrijke rol. De branche stelt echter als voorwaarde dat de examens worden afgenomen onder het regime van persoonscertificering volgens ISO 17024. Om de kwaliteit van de certificering, de onafhankelijkheid en de uniformiteit van certificering te garanderen, wordt gewerkt met DNV-GL
Wij beschikken in Noord-Holland over een prachtige locatie die de bouw volledig nabootst en de praktijksituaties nog realistischer maakt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele nieuws en aanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Loading