Offerte aanvragen

Home

Cursussen, Trainingen & Advies

Voor de bouw & infra in Noord Holland

Organisatie en communicatie

Arbo en
veiligheid

Groei in vakmanschap

Steigerbouw

PAGO / DIA

Uitgelichte cursussen

Bouwcursus-training_Stijlelement
    BEKIJK CURSUS
    BEKIJK CURSUS
    BEKIJK CURSUS
    BEKIJK CURSUS

Het laatste nieuws

Bouwcursus-training_Stijlelement
27 - Jul

Wij zijn met vakantie van 31 juli t/m 27 augustus

Van 31 juli t/m 27 augustus zijn wij gesloten. Wij gaan namelijk genieten van een welverdiende vakantie!

Wij wensen iedereen die ook met vakantie gaat een hele fijne en hopelijk zonnige vakantie toe en staan vanaf maandag 28 augustus wij weer voor jullie klaar!

12 - Jul

Certificaat verplicht voor PUR en Diisocyanaten vanaf 24 augustus 2023! 

Misschien staat het al op de to do list en misschien nog niet. Maar voor je het weet is het zover..
Want vanaf 24 augustus a.s. is het voor iedere werknemer die met PUR werkt verplicht om een speciale training te hebben gevolgd om hiermee te werken!

Waarom?
In PUR-schuim zitten diisocyanaten. Dit zijn gevaarlijke stoffen die onder andere astma kunnen veroorzaken.
Daarom is het vanuit Europese REACH-wetgeving vanaf 24 augustus 2023 verboden om met producten te werken die meer dan 0,1%  diisocyanaten bevatten zonder daar een speciale training voor gevolgd te hebben.

Toolbox BCTNH
Omdat leveranciers van PUR helaas niet of nauwelijks tijd hebben om deze training te geven biedt BCTNH hiervoor een speciaal op maat gemaakte toolbox aan!
Belangrijk! Wanneer er na 24 augustus a.s. een controle plaats vindt en er wordt gewerkt met PUR zonder certificaat kan er een fikse boete opgelegd worden..

De toolbox meeting wordt gegeven door Bert Hulshof en duurt +/- 1,5 uur waarbij het doel is dat elke kandidaat met een 5 jaar geldig certificaat naar huis gaat.
Wil jij ook een toolbox verzorgd door Bert? Neem dan contact met hem op via: 06-57280947 of mail naar info@bouw-cursus.nl.

 

19 - Jun

Nieuwe data beschikbaar voor PAGO’s

Het is weer mogelijk om medewerkers aan te melden voor een PAGO keuring in het najaar. In Zaandam is nog ruimte op 4 en 17 oktober en in Heerhugowaard op 3 en 16 oktober. Interesse of andere vragen over de PAGO’s (al dan niet in combinatie met een training)? Neem dan contact op met Bert Hulshof via scholingsadvies@bouw-cursus.nl of bel 06-57280947.

Meer informatie over de PAGO’s vindt u hier 

29 - May

Inschrijving Aannemersopleiding open!

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de KOB aannemersopleiding. Heb je niveau 4 bouwkunde dan kan je in 3 jaar je aannemersdiploma halen. Met een niveau 3 opleiding start je met de module Techniek. Je hebt 1 lesavond per week en daarnaast nog ca een avond thuisstudie. De lessen worden gegeven aan de W.M. Dudokweg 66 in Heerhugowaard (het Espeq gebouw). Interesse? Klik dan snel hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele nieuws en aanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Loading

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW