Offerte aanvragen

Nieuws

08 - Sep

Alle cursussen weer van start!

Na de bouwvak hebben we weer een frisse start gemaakt met de uitvoering van alle cursussen uit ons programma. Uiteraard allemaal coronaproof uitgevoerd inclusief 1,5 meter afstand, coronaproof lunches en de nodige frisse lucht. Schrijf je nu in via de website!

25 - May

PAGO/DIA weer van start!

Wij gaan, samen met Richting B.V. en Triple Dynamixs Preventie & Coaching BV, weer starten met de PAGO en DIA volgens de bouw cao. Dit gebeurt op onze locatie in Zaandam. Uiteraard helemaal veilig en volgens de 1, 5 mtr regels. Voor de deelnemers is een duidelijke instructiefilm gemaakt waarin het hele proces wordt uitgelegd.

18 - May

Steigerbouwcentrum Noord-Holland

Enige tijd geleden is de Richtlijn Steigers geactualiseerd. Daarmee dient zich ook een nieuwe scholingsstructuur aan die tegenwicht biedt aan de valse certificaten die momenteel in omloop zijn.
De nieuwe structuur geldt voor iedereen die steigers monteert en is sinds 1 januari 2017 in werking.
In de richtlijn steigers staan nu nieuwe eindtermen die nadrukkelijker inspelen op de praktijk en de eisen van vandaag.
De functies zijn dan ook anders ingevuld. In de nieuwe versie wordt nu een onderscheid gemaakt tussen hulpmonteur, monteur, 1e monteur en voorman.

Wij bieden de mogelijkheid om vakbekwaamheid te verwerven en aan te tonen, door het behalen van een persoonscertificaat. Deze opleiding concentreert zich op de theoretische en praktische techniek van de steigermontage.
De examens dienen zowel een oordeel te geven over de theoretische kennis als de praktische vaardigheid van de kandidaten. In de nieuwe eind- en toetstermen spelen ook gedragscomponenten een belangrijke rol. De branche stelt echter als voorwaarde dat de examens worden afgenomen onder het regime van persoonscertificering volgens ISO 17024. Om de kwaliteit van de certificering, de onafhankelijkheid en de uniformiteit van certificering te garanderen, wordt gewerkt met DNV-GL
Wij beschikken in Noord-Holland over een prachtige locatie die de bouw volledig nabootst en de praktijksituaties nog realistischer maakt!
13 - May

VCA en BHV trainingen van start in 1,5 mtr setting

Vanaf 1 juni gaan we weer starten met de VCA en BHV trainingen en examens. Uiteraard coronaproof en volgens de 1,5 mtr regels. Maximaal 10 deelnemers en een aangepast programma met onder andere e-learning. Aanmelden kan via de site. Meer informatie via de bekende nummers en emailadressen.

23 - Mar

VCA dispensatie

Dispensatie voor diploma’s en certificaten uit het Centraal Diploma Register

Kijk voor alle info op deze pagina.

1